Loading…
Loading

Lite kort om Sportway

Sportway är den nya sportkanalen för ungdomar.


Vi sänder direkt från hundratals idrottsevenemang. 
På Sportway samlas idrottsintresserade för att se sig själva, sina medtävlare och motståndare för att dela sina upplevelser med alla andra.


Sportway bevakar stora ungdomsevenemang över hela landet med stillbild och webb-tv. Våra fotografer publicerar löpande foton från evenemangen endast minuter efter att de är tagna. Deltagare, familj, vänner och supportrar kan följa tävlingarna direkt i mobilen eller på datorn. På många av cuperna och tävlingarna sänder vi också webb-tv. Sändningarna visas direkt och i efterhand på www.sportway.se.

Vi ger Sveriges unga idrottsutövare och klubbar den uppmärksamhet de förtjänar. Sportway är på plats hos de lokala arrangörerna och klubbarna och hjälper till att göra evenemangen mer attraktiva.
Därmed blir Sportway en viktig pusselbit när evenemangen inleder samarbeten med andra kommersiella partners.

På Sportway ska du kunna följa och återuppleva dina egna och dina vänners sportögonblick!

Swedish:

English:

Styrelse

Staffan Dahl Grundare och styrelseledamot

Staffan är en av grundarna till Sportway och har ett förflutet som VD för Miinto AB samt sälj- och marknadsdirektör för den amerikanska spelutvecklaren International Game Technology. Staffan har också ca 12 års erfarenhet från tv- och media.

Jonas Persson Ordförande

Jonas Persson, vd för Commercial Sports Media samt styrelseledamot i Mediatec Broadcast, senior advisor på investmestbanken Stella Advisors, medförfattare till boken "Sport Marketing" och tidigare vd och delägare av IEC in Sports. Inom idrotten är Jonas styreleledamot i Kalmar FF, Svensk Elitfotbolls bolag Sport och Media samt i IFK Stocksund.

Otto Sjöberg

VD för Norstedts förlag, fd. chefredaktör på Expressen och vd på TV4 Interaktiv samt redaktionschef på Aftonbladet och chef för Aftonbladet.se

Jonas Eriksson

Välkänd fotbollsdomare för FIFA, entreprenör och tidigare delägare av IEC in Sport. Jonas har också ett förflutet som redaktör på Aftonbladet.

Krister Sundling

Grundare till rådgivningsfirman Sundling Wärn Partners samt privatinvesterare i mindre publika och privata bolag. Var tidigare Managing Director på Morgan Stanley i Stockholm och innan dess Executive Director på Goldman Sachs i London. Även styrelseledamot i RemoteX Technologies och inom idrottsvärlden i fotbollsklubben FC Djursholm.

Peter Åström

VD för Nordic Leisure AB och dessförinnan vd för Scanditoy AB, Alga AB, Entraction Holding AB samt ansvarig för Aftonbladet Nya Medier.

Vilka jobbar på Sportway ?

Daniel Franck
VD och Styrelseledamot

Johan Hedblom
Technical Director