Loading…
Loading

Lite kort om Sportway

Sportway är den nya sportkanalen för ungdomar.


Vi sänder direkt från hundratals idrottsevenemang. 
På Sportway samlas idrottsintresserade för att se sig själva, sina medtävlare och motståndare för att dela sina upplevelser med alla andra.


Sportway bevakar stora ungdomsevenemang över hela landet med stillbild och webb-tv. Våra fotografer publicerar löpande foton från evenemangen endast minuter efter att de är tagna. Deltagare, familj, vänner och supportrar kan följa tävlingarna direkt i mobilen eller på datorn. På många av cuperna och tävlingarna sänder vi också webb-tv. Sändningarna visas direkt och i efterhand på www.sportway.se.

Vi ger Sveriges unga idrottsutövare och klubbar den uppmärksamhet de förtjänar. Sportway är på plats hos de lokala arrangörerna och klubbarna och hjälper till att göra evenemangen mer attraktiva.
Därmed blir Sportway en viktig pusselbit när evenemangen inleder samarbeten med andra kommersiella partners.

På Sportway ska du kunna följa och återuppleva dina egna och dina vänners sportögonblick!

Styrelse

Jonas Persson Ordförande

Jonas Persson, vd för Commercial Sports Media samt styrelseledamot i Mediatec Broadcast, senior advisor på investmestbanken Stella Advisors, medförfattare till boken "Sport Marketing" och tidigare vd och delägare av IEC in Sports. Inom idrotten är Jonas styreleledamot i Kalmar FF, Svensk Elitfotbolls bolag Sport och Media samt i IFK Stocksund.

Staffan Dahl Grundare och styrelseledamot

Staffan är en av grundarna till Sportway och har ett förflutet som VD för Miinto AB samt sälj- och marknadsdirektör för den amerikanska spelutvecklaren International Game Technology. Staffan har också ca 12 års erfarenhet från tv- och media.

Krister Sundling Styrelseledamot

Grundare till rådgivningsfirman Sundling Wärn Partners samt privatinvesterare i mindre publika och privata bolag. Var tidigare Managing Director på Morgan Stanley i Stockholm och innan dess Executive Director på Goldman Sachs i London. Även styrelseledamot i RemoteX Technologies och inom idrottsvärlden i fotbollsklubben FC Djursholm.

Vilka jobbar på Sportway ?

Daniel Franck VD och styrelseledamot

Johan Hedblom Technical Director